Voldoet jouw muziek wel aan de eisen van nu……?

Wil je een representatief nummer van jezelf op cd zetten? Houd er dan rekening mee dat je maar één kans hebt om een eerste indruk achter te laten. Laat daarom niets aan het toeval over en neem contact met ons op.


Studio LC garandeert dat je uiteindelijk met een product naar huis gaat waar je helemaal achter staat. Alles is mogelijk. Een compositie van onze studio met jouw eigen tekst, of andersom. Of een gehele compositie van jou, die wij voor je produceren. Misschien heb je de mogelijkheid om het zelf (ergens anders) te produceren en ben je alleen op zoek naar een geschikt nummer… ook daarvoor kun je bij Studio LC terecht. Zelfs als je niet verder komt dan ‘dat deuntje dat al een jaar in m’n hoofd zit’ kunnen wij je van dienst zijn. Samen maken wij van dat ‘deuntje’ een muziek-product waarmee je voor de dag kan komen. Hoofdzaak is dat het naar een eindproduct leidt dat je altijd al gewild hebt. De manier hoe dit eindresultaat tot stand komt, is ondergeschikt. Dat hoort de luisteraar tenslotte toch niet.

De demo van nu …….
De tijd dat een platenmaatschappij, label of publisher wel door een ‘mindere productie heen kon luisteren’ is allang voorbij. De standaard is tegenwoordig hoog. Je moet met een zo goed mogelijk afgewerkt eindproduct aankomen, wil je in aanmerking komen voor een uitnodiging of deal. De demo van nu, is het eindproduct van vroeger. Verspil daarom geen tijd en geld en doe het in één keer goed. Profiteer van onze ervaring en know how. Wij zorgen ervoor dat jouw muziek geproduceerd wordt volgens de spelregels van nu. Denk daarbij ook onder andere aan de looptijd, opbouw en ‘feel’ van je product. Allemaal zaken die een grote invloed hebben op de eerste luisterervaring en de kans op interesse van platenmaatschappijen en labels met grote stappen verhoogt. Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek. We vertellen je graag meer.