Zoveel tijd besteed aan dat ene nummer. Vele uren doorgebracht in je home studio of op je computer en eindelijk helemaal tevreden over het resultaat? Je wilt het nummer opsturen of laten afspelen in een club, maar waarom klinkt het daar of via je autoradio of huiskamerinstallatie niet zoals in je studio?

Optimaal geluid
Je hebt hard gewerkt en nog klinkt je track niet zoals je wilt. “Waarom heb ik dan zoveel geld aan professionele apparatuur uitgegeven? “denk je… Troost je, veel (thuis)producers en muzikanten lopen tegen dit probleem aan. De reden is vaak dat het product niet op de juiste manier gemixed en/of gemasterd is. Zowel mixen als masteren zijn een vak op zich. Je kunt bij ons zowel de losse multi-tracks en/of stems aanleveren teneinde het door ons te laten mixen en/of uiteindelijk te laten masteren. Dit scheelt niet alleen heel veel tijd maar je muziek wordt ook nog eens onafhankelijk beoordeeld door “frisse oren” wat veelal tot een beter eindproduct leidt. Tel daarbij op dat jouw muziek door onze high-end apparatuur gaat en je mag er vervolgens vanuitgaan dat je kunt wedijveren met vergelijkbare producties op de markt.

Offerte
Vraag vrijblijvend een offerte aan over wat wij voor jou track(s) kunnen betekenen. Mail ons op info@studiolc.nl of bel 0643958999