Buiten productie en mastering biedt LC Productions ook de mogelijkheid om je product of band te laten screenen of analyseren.

A&R Consultancy

Bij A&R consultancy (Artist & Repertoire consultancy) kunnen we een opname of een idee zijn in z’n rauwste vorm tot een afgewerkt eindproduct beoordelen. De toegevoegde waarde hiervan is dat de objectieve kijk van een ervaren producer je kan attenderen op punten die je zelf in het creatieve proces misschien uit het oog verloren bent. Nogmaals, je krijgt maar één kans om een eerste indruk te maken. Er wordt niet gekeken naar de keuze van je muziekstijl (dat is ieder zijn eigen keuze) maar wel naar de invulling ervan. Je kunt als deelnemer zelf aangeven waar je bij de beoordeling de nadruk op wilt hebben. Wat je ermee doet, is natuurlijk helemaal aan jou. Ervaring leert dat negen op de tien deelnemers de tips als zeer waardevol ervaren en vinden dat het hun productie ten goede is gekomen.

Bandcoaching

Ook bands hebben al veelvuldig gebruik gemaakt van onze consultancy. Vaak wordt daarna Lecardinale als producer voor hun single/album gevraagd of als vaste bandcoach. Als bandcoach is Rob de spreekwoordelijke ‘advocaat van de duivel’ die de vinger op de zere plek legt. Buiten het feit dat hij precies vertelt waar het (nog) aan schort, beoordeelt hij ook het werk en wijst de betreffende band de juiste weg. Vaak betreft het hier zaken die bij de bandleden zelf al lang bekend zijn, maar niet uitgesproken worden vanwgee de ‘lieve vrede’. Laat je werk of band beoordelen door Rob en ervaar hoe zijn adviezen jullie op het juiste spoor zet.